Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Robert De Niro ήρθε στην Θεσσαλονίκη για γυρίσματα της ταινίας Tin Soldier

*
Μετά τους Expendables και τον Antonio Banderas, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί και πάλι μεγάλα ονόματα του Hollywood. Συγκεκριμένα, ο Robert De Niro βρίσκεται στην πόλη της βορείου Ελλάδος για γυρίσματα της ταινίας Tin Soldier. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα μεταξύ των οποίων είναι οι Jamie Fox, John Leguizamo και Scott Eastwood. Ο De Niro εμφανίστηκε στην πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ., ενώ πληροφορίες λένε πως κομμάτια της ταινίας θα γυριστούν και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στην Δράμα και στο σπήλαιο πηγών του ποταμού Αγγίτη.

Το σενάριο της ταινίας Tin Soldier επιμελείται ο Jess Fuerst, ενώ ο Brad Furman είναι ο σκηνοθέτης. Σύμφωνα με αναφορές, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου μέχρι 30 Ιουλίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*